Vores kunder tæller flere tusinde kommuner, skoler, daginstitutioner og inspektionsvirksomheder. Gennem regelmæssig sparring med vores kunder sikrer vi, at vores software hele tiden er opdateret og komplet. Ingen anden software indeholder lige så mange data som Playmapping: alle relevante egenskaber for samtlige legeredskaber, sikkerhedsstandarder fra alle lande, hvor vi er repræsenteret, og forprogrammerede vedligeholdelsesopgaver.

Produktbibliotek med alle relevante data om titusindvis af legeredskaber.

Vidensbank med aktuelle sikkerhedsstandarder for lege- og fitnessredskaber.

Et komplet sæt forprogrammerede vedligeholdelsesopgaver, lige til at klikke på.

Supplerende ydelser:

Ud over softwaren tilbyder Playmapping en række supplerende ydelser, som letter planlægnings- og driftsarbejdet hos ejere af legepladser og udendørs fitnessanlæg:

Budgettering

Hvilken investeringsværdi har legeredskaberne og faldunderlagene i kommunen? Hvad er den teoretiske og reelle levetid for det enkelte legeredskab? Hvilke økonomiske midler er nødvendige til udskiftning, vedligeholdelse og drift i de næste 10 år? Læs mere om vores budgetteringsværktøj her.

Playmapping uddannelsesakademi

Playmapping tilbyder en række forskellige kurser for inspektører og montører af legepladser og udendørs fitnessanlæg. Se vores store udvalg af kurser inden for inspektion, vedligeholdelse og drift.

Strategiformulering

Playmapping hjælper ejere af legepladser og udendørs fitnessanlæg med at formulere en strategi. På baggrund af vores livedata kan du med vores strategidokumenter hurtigt forudsige et anlægs vedligeholdelsesomkostninger, sikkerhedsrisici og brug. Læs mere om vores planlægningsværktøj her.

Playmappings certificerede partnerprogram

Til Playmappings professionelle inspektions- og vedligeholdelsesvirksomheder tilbyder vi et certificeret partnerprogram. De kan således tilbyde Playmapping til deres kunder i forbindelse med inspektion, vedligeholdelse og drift. Læs mere om Playmappings certificerede partnerprogram her.

Mød Playmappings kunder:

Ofte stillede spørgsmål:

Playmapping er til ejere af offentlige legepladser og udendørs fitnessanlæg, herunder: • Kommuner • Skoler • Rekreative virksomheder • Daginstitutioner • Boligforeninger. Med vores certificerede partnerprogram har Playmapping også en løsning til professionelle legepladsvirksomheder: • Leverandører af lege- og fitnessredskaber • Inspektionsvirksomheder
Se demonstrationsvideoen om softwarens driftsmulighederne for at få en forsmag på, hvordan Playmapping-softwaren fungerer. Vi kommer også gerne ud på din legeplads og giver dig en personlig demonstration. Kontakt os for at lave en aftale.
Kunden betaler en licensafgift pr. legeredskab eller pr. inspektion (Playmapping Professional). Det vil sige, at betalingen afhænger af, hvor meget man bruger Playmapping. En fair licensstruktur, der gør Playmapping tilgængelig for alle. Du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for at høre mere om, hvilke muligheder der passer til dig.
Licenstageren ejer dataene. Playmapping stiller disse til rådighed for sine kunder i forskellige formater.

Kontakt

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×