Som driftsansvarlig tager du naturligvis ansvaret for sikkerheden på dine legepladser og udendørs fitnessanlæg alvorligt. Med Playmapping-softwaren, som er godkendt af NVWA, har du altid overblik over den aktuelle status og eventuelle risici. Du har også et praktisk udgangspunkt for din vedligeholdelsesplanlægning og dine budgetprognoser. Læs også om andre Playmapping-brugeres erfaringer med softwaren.

Produktbibliotek med alle relevante data om titusindvis af legeredskaber.

Vidensbank med aktuelle sikkerhedsstandarder for lege- og fitnessredskaber.

Et komplet sæt forprogrammerede vedligeholdelsesopgaver, lige til at klikke på.

Sådan fungerer det:

Brugervenlig software til driftsansvarlige for offentlige legepladser og udendørs fitnessanlæg.

I Europa bruges Playmapping-softwaren allerede af mere end 8.000 driftsansvarlige for offentlige legepladser. Vores kunder er bl.a. kommuner som Haarlem, Tilburg, Darmstadt, København, London og Madrid samt et stort antal skoler og daginstitutioner. Også inspektionsvirksomheder vælger ofte Playmapping.

  • Oversigt: I softwaren oprettes alle legepladser og individuelle redskaber, som den driftsansvarliges har ansvaret for. Oversigten er nem at sammensætte ved hjælp af det omfattende produktbibliotek, der indeholder alle egenskaber og vedligeholdelsesaspekter for samtlige 12.000 legeredskaber, der findes på markedet i Europa. Du har altid et komplet overblik over de redskaber, du er ansvarlig for.
  • Omsæt straks den aktuelle status til planlægning: Dine inspektører ude på pladserne benytter den praktiske app til deres kontrol af legepladserne og redskaberne. Når de har indtastet deres observationer på pladsen og sendt dem til serveren, kan du med det samme se den aktuelle status. Hvis der er brug for ekstra vedligeholdelse eller udskiftning, kan du straks skrive det ind i din vedligeholdelsesplanlægning og i din logbog. Det gør det nemt for dig at dokumentere, at du har gjort alt for at garantere redskabernes sikkerhed.
  • Altid i overensstemmelse med den aktuelle lovgivning: Alle hollandske sikkerhedsstandarder og alle vedligeholdelsesopgaver er på forhånd lagt ind i Playmapping. I appen kan dine inspektører således finde oplysninger om EN 1176 (legeredskaber) og EN 1177 (faldunderlag).
  • Playmapping office: pladsoversigt

    Med nogle få klik får du en oversigt over alle pladser (i venstre side) og alle redskaber (i midten). I højre side af skærmen ses en oversigt over alle observationer.

  • Playmapping office: detaljerede billeder af redska

    Inspektørerne angiver deres observationer med både tekst og billeder.

Playmapping-appen fungerer på alle smartphones og tablets og er 100 % kompatibel med Android, Apple iOS og Windows.

Kontakt

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×