Ejere af legepladser og udendørs fitnessanlæg skal ifølge loven kunne dokumentere sikkerheden på deres legepladser/anlæg og redskaber. Det hjælper den brugervenlige Playmapping-software dig med. Til inspektører og kørende montører findes der en praktisk app til smartphone eller tablet. I appen kan inspektøren bladre igennem et bibliotek over de titusinder af legeredskaber, der sælges i Europa.

Produktbibliotek med alle relevante data om titusindvis af legeredskaber.

Vidensbank med aktuelle sikkerhedsstandarder for lege- og fitnessredskaber.

Et komplet sæt forprogrammerede vedligeholdelsesopgaver, lige til at klikke på.

Sådan fungerer det:

Tilføj pladser og redskaber, når du står på pladsen, og angiv den aktuelle inspektions- og vedligeholdelsesstatus.

I appen kan inspektøren bladre igennem et bibliotek over de titusinder af legeredskaber, der sælges i Europa. Ved oprettelse af legeredskaberne der det nemt at finde frem til den rigtige model, klikke på den og tilføje den. Herefter er alle oplysninger straks opdateret.
Ved en inspektion skal inspektøren blot søge efter den pågældende plads, og herefter vises en oversigt over alle redskaber, der skal kontrolleres. Inspektøren kan nu gennemgå redskaberne ét for ét på de anførte kontrolpunkter og indtaste sine observationer. Som et praktisk hjælpemiddel er alle hollandske sikkerhedsstandarder for EN 1176 (legeredskaber) og EN 1177 (faldunderlag) på forhånd lagt ind i Playmapping. De er gode at have ved hånden. Der findes ligeledes en praktisk oversigt over de hyppigst forekommende vedligeholdelsesopgaver. Når hele pladsen er gennemgået, sender inspektøren sin inspektionsrapport til serveren. Den driftsansvarlige kan med det samme se resultatet på sit kontor og herefter træffe de rigtige beslutninger vedrørende vedligeholdelse eller udskiftning.

  • Oversigt over alle legepladser og udendørs fitness

    Farven angiver pladsernes status: rutinemæssig vedligeholdelse eller hurtig reparation påkrævet. Detaljeret visning med kortlag og filtre.

  • Oversigt over alle legepladser og udendørs fitness

    Farven angiver pladsernes status: rutinemæssig vedligeholdelse eller hurtig reparation påkrævet. Detaljeret visning med kortlag og filtre.

Playmapping-appen fungerer på alle smartphones og tablets og er 100 % kompatibel med Android, Apple iOS og Windows.

Kontakt

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×